Valomainokset

Valomainokset

Valomainokset ja valaistut opasteet kiinnittävät huomion ja näkyvät kauas. Valomainoksella saat helposti lisätehoa viestillesi!

Valomainokset suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toivomusten mukaisesti. 
Valikoimastamme löydät mm. valomainoslaatikot, valokuutiot, irtokirjaimet, valaistut pylonit sekä myös yksilöllisemmät ratkaisut.

Valaisu toteutetaan nykyaikaisilla LED-komponenteilla. LED-valaisimet ovat erittäin energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. 

oulun_autotyo
Opasteet_valion-toteemi_O
fingersoft_1
IMG_6098

Valomainokset

Valomainokset ja valaistut opasteet kiinnittävät huomion ja näkyvät kauas. Valomainoksella saat helposti lisätehoa viestillesi!

Valomainokset suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toivomusten mukaisesti. Valomainokset valmistamme korkealuokkaisesta aluminiiniprofiilista, ruostumattomasta teräksestä tai muovista asiakkaan käyttötarpeeseen sopivaksi. Valikoimastamme löydät mm. valomainoslaatikot, valokuutiot, irtokirjaimet, valaistut pylonit sekä myös yksilöllisemmät ratkaisut.

Valaisu toteutetaan nykyaikaisilla LED-komponenteilla tai perinteisillä loisteputkilla. LED-valaisimet ovat erittäin energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. LED-tekniikalla säästät valomainoksen sähkökuluissa jopa satoja euroja vuodessa verrattuna loisteputkilla toteutettuun valomainokseen.

LED-näytöt

Valovoimainen LED-näyttöjärjestelmä on varma katseenvangitsija. Valmiista moduuleista voit rakentaa haluamasi kokoisen näytön, jossa on laaja katselukulma. Moduulit on helppo purkaa ja kasata, joten suurenkin näytön mukaanotto esim. messuille on helppoa.

Ulkokäyttöön on saatavilla myös IP68/IP54 -luokituksella varustetut moduulit.

  • 3-in-1 SMD Ledit = laaja katselukulma
  • Ohjausjärjestelmä ja lähetinkortti sisältyvät aina toimitukseen
  • Jokaisen moduulin kirkkauden ja värit säädettävissä erikseen
  • Huoltoystävällinen rakenne
  • Laadukaat Neutrin Powercon/Ethercon -liittimet
  • Moduulit voit kasata haluamaasi muotoon