Teippaukset, tarrat ja suurkuvatulosteet

 

 

Ikkunateippaukset

Valmistamme ja asennamme näyttävät ikkunateippaukset nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Mikäli sinulla on suunnitelma, voimme toteuttaa sen. Mikäli tarvitset suunnitteluapua, graafikkomme auttavat mielellään luomaan juuri sinun yrityksellesi upeat ikkunateippaukset.

Meiltä myös teippaukset asfalttiin tai muuhun katupintaan.

ouka_asfalttitarrat

Tarrat

Valmistamme tarroja useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olipa kyseessä mainostarrat tai vaikkapa kaasupulloihin tulevat tekniset etiketit, ne saa meiltä nopeasti ja ammattitaitoisesti valmistettuina.

Tarramateriaaleina meiltä löytyy edullisesta mainostarrasta aina korkeat vaatimukset täyttäviin teollisuuden erikoismerkintämateriaaleihin.

Ajoneuvoteippaukset

Ajoneuvojen teippaus on tehokas ja edullinen tapa mainostaa omaa yritystään näyttävästi. Ajoneuvojen teippaukseen käytämme korkealaatuisia erikoisteippejä jotka pysyvät hyvin kiinni ja kestävät vuosia hyvän näköisinä.

Auto

Banderollit ja mainosliput

Liput ja bannerit sopivat hyvin silloin kun halutaan näkyvyyttä nopeasti ja helposti.
Valmistamme näkyvät ja kestä tuotteet juuri siihen tarpeeseen mikä yritykselläsi on.

Tarraterikois

Messutuotteet

Näyttävillä ja kestävillä messu- ja esitystuotteilla luot ammattimaisen kuvan yrityksestäsi sekä tuotteistasi. Autamme sinua luomaan juuri haluamasi näköisen myynti- tai esittelyosaston jokaiseen tapahtumaan.

Valikoimista löytyy valmiita ratkaisuja moneen lähtöön. Myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt osastot ja näyttelytilat ovat helposti toteutettavissa.

Suunnittelupalvelumme auttaa luomaan yrityksellesi juuri oikeanlaisen ilmeen!

Roll-upit ja pop-upit

Meiltä saat näyttävät ja monipuoliset Roll-Up ja Pop-Up tuotteet. Helposti liikuteltavat kuvaseinät auttavat sinua luomaan juuri halutun näköisen myynti- tai esittelyosaston jokaiseen tapahtumaan.

Tarrat ja teippaukset

Teollisuuden merkinnät

Meiltä saat merkit, merkinnät, teippaukset, kyltit, kilvet, opasteet, tarrat ja logot. Valmistamme ja asennamme merkinnät kestävistä materiaaleista teollisuuden eri käyttökohteisiin.

Etsitkö sopivaa toimittajaa?

Lähetä viesti, niin otamme yhteyttä!