Teippaus_ja_tulosteet_IMG_7007_T

Tulosteet ja teippaukset

Väritulosteet, kuten julisteet, kuvasuurennokset, tarratulosteet, liput ja bannerit valmistetaan yrityksen omana tuotantona. Kohteina voivat olla esim. näyteikkunat, ajoneuvot, taulut tai seinä- ja lattiapinnat. Ota yhteyttä >

Teippaus_ja_tulosteet_digipolis_T

Auringonsuoja- ja tasolasikalvot

Auringonsuojakalvot suojaavat auringon lämpö- ja UV-säteilyltä, tuotteiden haalistumiselta sekä auringon häikäisyltä. Sirpalesuoja- ja turvakalvoilla saadaan luotettava suoja lasin aiheuttamia vaaroja vastaan. Ota yhteyttä >

tuotteet_sivu_tuotekuvat_opasteet

Opasteet

Ulko- ja sisäopasteet
Valikoimastamme löydät liikennemerkit, kartta- ja opastetaulut sekä reittimerkinnät ja kohdeopasteet. Selkeä opastus takaa positiivisen kokemuksen kohteesta, ja vierailija voi nauttia luonnosta huoletta. Profiilisarjoihin kuuluu sisä- ja ulko-opastamiseen sopivat profiilit aina suuria, valaistuja toteemeita myöten. Opastetaulut voidaan rakentaa moduulimitoituksella, jolloin opasteiden päivittäminen on helppoa.

Digitaaliset opasteet
Digitaaliset Info-TV -järjestelmät ovat joustavina ja kustannustehokkaina nykypäivää. Järjestelmämme etuna on sen turvallisuus, nopea ja helppo päivitettävyys sekä suuri huomioarvo.

Opastetoteemit
Opastetoteemit ovat erittäin näyttäviä, tehokkaasti opastavia opaste- ja mainospintoja. Ulkona olevat toteemit ovat valoarvoiltaan omaa luokkaansa ja ne erottuvat varmasti.

Liikenne- ja varomerkit, opastetaulut
Liikenne- ja varomerkit valmistetaan standardien mukaisesti. Toimitamme myös liikennemerkkitarvikkeet, kuten putket, liikennemerkkikiinnikkeet ja betoniset asennuselementit.

Opastekartoitukset, asennuspalvelu
Opastekartoitusten laatiminen on yksi yrityksemme erikoisosaamisen alueista. Olipa kyseessä sisä- tai ulkoalueen opastamistarpeen kartoitus, valmistamme sen ammattitaidolla ja luotettavasti.

Ota yhteyttä >

tuotteet_sivu_tuotekuvat_valomainokset

Valomainokset

Valomainokset ja valaistut opasteet kiinnittävät huomion ja näkyvät kauas. Valomainoksella saat helposti lisätehoa viestillesi! Ota yhteyttä >

tuotteet_sivu_tuotekuvat_muutpalvelut

Graafinen suunnittelu ja muut palvelut

Graafinen suunnittelu
Yhtenäinen yritysilme ja tuotteiden visuaalinen ilme herättävät luottamusta ja antavat huolitellun kuvan yrityksestä asiakkaalle. Graafiset suunnittelijamme suunnittelevat kaiken sen grafiikan, jota yritys tarvitsee: Logot, käyntikortit, mainokset, esitteet, esitysmateriaalit, etiketit, pakkaukset, messu-, julkisivu- ja sisustussuunnittelut, sekä mainostelineet, banderollit, ikkuna- ja autoteippaukset. Kysy lisää!

Muotoonleikkaus
Tasoleikkurillamme voimme leikata muotoon mm. alumiinia, alumiinikomposiittia, muovilevyjä, mdf-levyjä, pahvia, paperia jne. Käyttökohteina esim. irtokirjaimet, rasiat, logot, standyt, symbolit ja tiivisteet.

Koronasuojatuotteet ja -opasteet
Muiden muassa lattiatarrat, pärskesuojat, pöytäständit. Kysy meiltä muita vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä >