Suomen laajimmasta opasteprofiilivalikoimasta löydät varmasti
näyttävän ja tarkoituksiisi sopivan opasteprofiilisarjan.

Ulko-opasteet

ulko1ulko2ulko3ulko4

spacer

Ulko-opasteet

Ulko-opasteet valmistetaan erittäin kestävästä opastealumiinista. Opastetaulut pyritään rakentamaan moduulimitoituksella, jolloin opasteiden päivittäminen esim. toimintojen muuttuessa tai muuttojen yhteydessä on mahdollisimman helppoa. Opasteet ovat muunneltavissa niin, etteivät vanhat lamellit jää käyttökelvottomiksi.

Valmistamme opasteita myös asiakkaan suunnitelmien mukaisesti. Materiaaleina voidaan käyttää terästä, alumiinia, puuta, lasia sekä erilaisia muovivalmisteita.

Opasteisiimme on  helppo lisätä sarjan oma valaisin. Myös erikoisvalmisteisiin opasteisiin voidaan suunnitella ja toteuttaa niihin sopiva valaisin.

Yrityksemme tiloissa on nähtävillä useita erilaisia opastemalleja.

ASENNUSPALVELU

Ammattitaitoinen tiimimme suorittaa tuotteittemme asennuksen kohteessa kuin kohteessa. Huomioimme asennuskohteen vaatimukset ja panostamme laatuun ja työturvallisuuteen kaikissa asennuksissamme.

Kaikki asennukset hoidetaan tarvittaessa ”avaimet käteen ” -periaatteella. Suoritamme asennukset koko Suomen alueella.

Huoltopalvelu ylläpitää ja huoltaa kaikkia toimitettuja opasteita ja opastejärjestelmiä asiakkaan haluamalla tavalla. Modulaariset opasteemme ovat myös helposti itse ylläpidettävissä.

Tutustu myös: