Tuotevalikoimassamme on viisi täydellistä opastesarjaa,
joista löytyy oikeanlainen opaste asiakkaalle kuin asiakkaalle!

Sisäopasteet

sisa1sisa2sisa3sisa4

spacer

Sisäopasteet

Tuotevalikoimassamme on runsaasti erilaisia sisäopasteita. Valikoimaamme kuuluu viisi täydellistä opastesarjaa, joiden valikoimista löytyy oikeanlainen opaste jokaiseen paikkaan ja käyttötarkoitukseen.

Sisäopasteita valmistetaan myös erikoisvalmisteina asiak-kaan vaatimusten ja toivomusten mukaisesti. Erikoisopasteiden kohteina voivat olla esimerkiksi museosuojellut kohteet.

Pyrimme rakentamaan opasteet moduulimitoituksella, jolloin päivittäminen esim. muuttojen yhteydessä on mahdollisimman helppoa. Opasteet ovat muunneltavissa niin, etteivät vanhat lamellit jää käyttökelvottomiksi.

Profiilisarjoihin kuuluu sisä- ja ulko-opastamiseen sopivat profiilit aina suuria, valaistuja toteemeita myöten. Suomen laajimmasta opasteprofiilivalikoimasta löydät varmasti näyttävän ja tarkoituksiisi sopivan opasteprofiilisarjan.

ASENNUSPALVELU

Ammattitaitoinen tiimimme suorittaa tuotteittemme asennuksen kohteessa kuin kohteessa. Huomioimme asennuskohteen vaatimukset ja panostamme laatuun ja työturvallisuuteen kaikissa asennuksissamme.

Kaikki asennukset hoidetaan tarvittaessa ”avaimet käteen ” -periaatteella. Suoritamme asennukset koko Suomen alueella.

Huoltopalvelu ylläpitää ja huoltaa kaikkia toimitettuja opasteita ja opastejärjestelmiä asiakkaan haluamalla tavalla. Modulaariset opasteemme ovat myös helposti itse ylläpidettävissä.

Tutustu myös: