JÄLLEENMYYJILLE
Etsimme itsenäisiä tuotteidemme jälleenmyyjiä.

Kiinnostaako jälleenmyynti?

Etsimme eripuolilta Suomea jälleenmyyjiä maahantuomillemme opastetuotteille, sekä valmistamillemme liikennemerkeille ja kuvatulostetuotteille. Myymme tuotteet jälleenmyyjillemme joko täysin valmiina tuotteina, puolivalmisteina tai profiileina toivomuksen mukaisesti.

Myös asennuspalvelumme on käytettävissänne.

Myös yksittäiset tilaukset opastevalmistajille.

Luottamuksellisuus

Yrityksemme ei anna minkäänlaista tietoa jälleenmyyjiemme asiakkaista, kontakteista tai muistakaan jälleenmyyjiemme ja heidän asiakkaidensa asioista kolmansille osapuolille.

Ota yhteyttä!

Soita ja kysy jälleenmyyntisopimuksesta, kerron mielelläni lisää.
Vesa Koivunen, puh. 0400 686 319

Opaste- ja tulostetuotteet

Tuomme opastamiseen käytettäviä alumiiniprofiileita useista eri maista. Kaikki tuomamme profiilit ovat testattuja huipputuoteita maailmalta. Meiltä löytyy opasteprofiilit niin sisä- ja ulko-opasteiden valmistamiseen. Pursotutamme myös itse Suomessa sääolosuhteisiimme sopivia ja kestäviä profiileita.

Opasteprofiilivalikoimamme on Suomen laajin. Meiltä löytyy runsaasti erilaisia opasteita, joita ei muualta Skandinaviasta ole saatavilla.

Olemme Suomen 3M auktorisoima MCS- tulostevalmistaja sekä Tiehallinnon auditoima liikennemerkkien valmistaja.

Muut palvelut alamme yrityksille

Tarjoamme alamme yrityksille myös värinhallintapalveluita. Näyttöjen kalibrointi sekä tulostinprofiilien valmistaminen liuotintulostimiin kuuluvat osaamiseemme.