Opastetoteemeissa yhdistyvät helppo päivitettävyys vaihdettavilla
opastepinnoilla sekä moderni muotoilu. Varma katseenvangitsija!

Opastetoteemit

kuva1_webkuva2_webtotem3totem4

spacer

Opastetoteemit

Opastetoteemit ovat erittäin näyttäviä, tehokkaasti opastavia opaste- ja mainospintoja.

Valaistut toteemit soveltuvat sisälle tai ulos. Sisätoteemeissa on kiinnitetty huomiota infopintojen helppoon ja edulliseen päivittämiseen. Ulkona olevat toteemit ovat valoarvoiltaan omaa luokkaansa ja ne näkyvät varmasti.

Sisäkäyttöön soveltuvat  opastetoteemit ovat helpon siirrettävyytensä ansiosta ihanteellisia käyttää myös messu- ja näyttelytapahtumissa.

Modulaariset toteemit

Rakenna yksilölliset toteemit sisä- ja ulkokäyttöön FINNSIGN-profiileilla. Valikoimassa on useita välikappaleita, joiden avulla kokoat kaksi- tai kolmesivuisen opastetoteemin käyttäen järjestelmämme vakioprofiileita.

FS-opastetoteemeissa yhdistyvät helppo päivitettävyys vaihdettavilla opastepinnoilla sekä moderni muotoilu. FS-toteemi on varma katseenvangitsija!

Digitoteemit

Digitoteemi on näyttävä ratkaisu Info-TV -järjestelmälle. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia opastetoteemeja ja mediakabinetteja, joita voidaan soveltaa tarjoamissamme Info-TV -ratkaisuissa. Muiden toteemien tapaan modulaarinen rakenne antaa paljon vaihtoehtoja juuri oikeanlaisen ilmeen ja rakenteen löytämiseksi.

Kosketusnäyttö tai painonapit muuttavat Info-TV:n interaktiiviseksi infopisteeksi, joka sopii esimerkiksi kauppakeskuksiin tai aulatiloihin. Myös osana muuta Finnsign Info-TV -järjestelmää.

Kysy lisää tai tule tutustumaan valikoimaamme!

Tutustu myös: